Orez prăjit II
Fried Rice II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ orez prăjit cu legume , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, și Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit}.
Instrucțiuni
Într-o cratiță aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați bulion de pui și orez și amestecați. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Se da la frigider peste noapte.
La orez se adaugă mazăre de zăpadă, ceapă și germeni de fasole.
Într-o tigaie mică la foc mediu, amestecați ouăle; se adaugă la amestecul de orez.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu. Se prăjește amestecul de orez cu sos de soia până se evaporă lichidul; aveți grijă să nu prăjiți până nu este crocant.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.