Orez Prăjit Cu Pui Din Caraibe

Orez Prăjit Cu Pui Din Caraibe
Orez prăjit de pui din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, pudră de usturoi, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz de orez Pilau de orez de pui în stil caraibian, Castron De Orez Cu Pui Din Caraibe, și Boluri de pui din Caraibe cu orez de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 2 litri, puneți orezul nefiert și amestecul de condimente (din cutia de ajutor asiatică); se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; gatiti 15-18 minute, amestecand o data, pana cand orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Între timp, rezervați blaturi de 2 din ceapa verde; feliați ceapa rămasă. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați făina, ienibaharul și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Adăugați pui în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi puiul cu condimente. În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul si ceapa feliata in ulei 3 pana la 4 minute, transformand puiul o data, pana cand nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ananasul și orezul fiert în tigaie cu pui. Gatiti si amestecati 1 minut sau pana cand ananasul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Feliați blaturile de ceapă verde rezervate în diagonală în bucăți de 1 inch; se presară peste amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista