Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez
Rulourile de hârtie de orez cu creveți cu sos de scufundare vietnamez ar putea satisface pofta vietnameză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 36 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sos de pește fermentat, căței de usturoi, oțet de orez nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez, Rulouri de salată de hârtie de orez cu sos de ghimbir, și Rulouri De Hârtie De Orez Din Carne De Vită Din Lemongrass Vietnameză.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
1
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciuperci și saut până la moale, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3
Așezați bețișoarele de orez într-un castron mare; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
5
Scurgere.
6
Tăiați în lungimi de 6 inci; pus deoparte. Umpleți același vas cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați 1 foaie de hârtie de orez și rotiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde (foaia va fi în continuare rigidă în câteva locuri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
8
Scoateți din apă; scurgeți pe prosopul de bucătărie. Repetați cu încă 5 foi de hârtie de orez, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Împărțiți jumătate de mentă, coriandru și busuioc printre foile de hârtie de orez înmuiate, aranjându-vă în linie peste treimea inferioară a fiecărei foi și lăsând marginea de 1 inch la fiecare capăt. Top cu jumătate de bastoane de orez, modelarea în jurnal compact. Se acoperă cu jumătate de salată, muguri, castraveți, morcov, creveți și ciuperci. Ori de jos a fiecărei foi de orez peste umplere, apoi ori în capete și rola în cilindru strans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri De Ulei Vegetal
Culese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Varză
Grăsime De Porc înapoi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe platou. Repetați înmuierea cu foile de hârtie de orez rămase, apoi acoperiți cu umplutura rămasă pentru a forma încă 6 rulouri. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți cu prosop de hârtie umed și folie de plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mazăre Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Supă De Pui Pudră Goya®
11
Tăiați fiecare rolă în diagonală în treimi. Aranjați pe platou și serviți cu sos.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.