Orez Cu Ierburi Proaspete

Orez Cu Ierburi Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu ierburi proaspete. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 531 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Orez cu ierburi proaspete, Orez Pilaf cu tunan proaspăt și ierburi, și Fidea picantă de orez cu teriyaki de pui și ierburi proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o strecurătoare mare și clătiți până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Combinați orezul, 8 căni de apă și sare și înmuiați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
3
Scurgeți, turnând apă sărată într-un cuptor olandez mare antiaderent. Aduceți la fierbere și adăugați orez. Reveniți la fierbere și gătiți 6 minute, amestecând ușor de două ori pentru a împiedica orezul să se lipească de fundul cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scurgeți orezul; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
5
Se dizolvă șofranul în 2 linguri de apă fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
6
Combinați ceapa verde și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați jumătate de unt topit la cuptorul olandez antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Stropiți cu 1 lingură de amestec de șofran. Puneți aproximativ 1 cană de orez peste unt; se acoperă cu aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă verde și se acoperă cu căței de usturoi. Repetați straturile cu amestecul rămas de orez și ceapă verde, formând o formă de con.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
șofranșofran
UntUnt
OrezOrez
9
Se presară scorțișoară și se stropesc cu jumătatea rămasă de unt, restul de 1 lingură de amestec de șofran și restul de 2 linguri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
șofranșofran
UntUnt
ApăApă
10
Puneți un prosop curat din bumbac peste cuptorul olandez (asigurați-vă că nu atinge arzătorul) și acoperiți ferm cu capac pentru a preveni scăparea aburului. Gatiti la foc mediu 10 minute; reduceți focul la minim și gătiți 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
11
Scoateți din căldură și răciți 5 minute.
12
Scoateți orezul, folosind o spatulă, pe centrul unui platou oval de servire, lăsând intact fundul crocant. Ridicați ușor stratul inferior crocant cu spatula și serviți pe o farfurie separată sau sfărâmați peste orez pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Orez gătit rapid cu ierburi proaspete: clătiți și înmuiați orezul conform instrucțiunilor. Se fierbe orezul în apă sărată 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
ApăApă
OrezOrez
14
Strat de orez și ierburi în formă de con în cuptorul olandez conform instrucțiunilor. Acoperiți cu un prosop de vase din bumbac și capac. Gatiti la foc mare 2 minute. Reduceți căldura la minim și gătiți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
15
Se ia de pe foc și se procedează conform instrucțiunilor. (Partea de jos nu va fi la fel de crustă pe cât folosește metoda originală.)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista