Orez Cu Ceai Verde

Orez Cu Ceai Verde
Orezul cu ceai verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceaiul din 2 pliculețe de ceai verde, apă, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea.

Instrucțiuni

1
Fierbeți ceaiul, orezul și apa într-o cratiță mică. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 de minute la foc mic sau până când toată apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc. Între timp, într-o cratiță mică, la foc mic, amestecați zahărul, oțetul și sarea până se dizolvă. Îndoiți în orezul gătit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista