Orașul Ceviche
Orașul Ceviche necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 70 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, piper cayenne, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fata Orașului " Brown City Jambalaya, Don ceviche {} și ceviche Peruvian bucătărie carte de bucate {giveaway}, și Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați mușchii laterali duri de la scoici, dacă este necesar; feliați scoici în jumătate orizontal.
Umpleți o cratiță de 1 litru 3/4 plină cu apă sărată și aduceți-o la fierbere.
Adăugați scoici și reduceți căldura la foc mic. Braconați scoici până când tocmai ați fiert, aproximativ 1 minut. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera scoicile într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Întoarceți apa la fierbere și braconați creveții în același mod, transferându-i într-un bol cu apă cu gheață după ce devin opace în interior și devin roz, 2 până la 3 minute.
Scurgeți bine scoicile și creveții și uscați-le; așezați-le într-un vas de sticlă sau ceramică și turnați suc de lămâie și suc de portocale. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Se toarnă cea mai mare parte a sucului din fructele de mare (lăsați-l umed) și se amestecă în coajă de portocală, ceapă roșie, ardei grași roșii și galbeni, roșii, ardei chile, coriandru, sare, chimen și piper cayenne. Refrigerați încă 30 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați ușor în avocado și stropiți ceviche cu ulei de măsline.
Serviți în pahare de martini sau pahare de margarita cu tulpină.