Tortul Orange Kiss-Me ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, scorțișoară măcinată, scurtare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Orange Kiss-Me Tort, Cookie-Urile Orange Kiss-Me, și Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Strângeți portocala și rezervați 1/3 cană de suc. Măcinați coaja și pulpa de portocală, stafidele și 1/3 cană de nuci împreună. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Stafide
Nuci
Portocaliu
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați făina, 1 cană zahăr, bicarbonat de sodiu, sare, lapte, scurtare și ouă. Bateți 3 minute la viteză medie. Se amestecă amestecul de portocale-stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Portocaliu
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Stropiți sucul de portocale rezervat peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
6
Combinați 1/3 cană de zahăr, scorțișoară și 1/4 cană de nuci; se presară peste tort.