Omleta Souffl 8
Omleta souffl este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap mâncare de dimineață. Această rețetă servește 15. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, brânză gruyincrucrore, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Souffle omletă cu ciuperci Brie și ceapă, Yam Souffle, și Souffl De Ou 4.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un suport în centrul cuptorului. Într-un castron mare, folosind un tel sau un mixer electric portabil, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile cu sarea și o pătrime din albușurile bătute. Îndoiți amestecul de gălbenușuri în albușurile bătute rămase până când nu rămân dungi.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci, topiți untul. Răsturnați amestecul de omletă în tigaie și agitați ușor pentru a distribui uniform ouăle.
Presărați brânza peste tot și transferați tigaia în cuptor. Se fierbe omleta aproximativ 3 minute, până se rumenesc ușor și foarte pufos. Glisați cu grijă omleta pe o farfurie, împăturind-o în jumătate.