O Foame Mama
O mamă flămândă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 544 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vin de gătit marsala, ciuperci cremini, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O Foame Mama, Hummus De Anghinare Flămând, Flămând, și Pizza omului înfometat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați roșii în tigaie.
Se sotează 3 minute, permițând roșiei să-și elibereze sucul și se încorporează cu ceapa și țelina.
Adăugați marsala și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Descoperiți și adăugați ciuperci. Gatiti 5 minute inainte de a amesteca smantana grea. Puneți creveții în tigaie. Gatiti pana cand sosul se ingroasa putin, aproximativ 10 minute.* Notă: deoarece creveții sunt considerați foarte alergenici, unii recomandă să așteptați până la 12 luni pentru a-l introduce. Alții sugerează și mai mult (3+ ani). Acestea fiind spuse, recomandările privind introducerea alimentelor se schimbă, deoarece dovezile crescânde sugerează că există puține beneficii în întârzierea chiar și a alimentelor alergene pentru copiii fără antecedente personale sau familiale de alergii alimentare. Citiți mai multe despre categoriile mele de vârstă și discutați cu medicul pediatru despre ce este potrivit pentru copilul dumneavoastră.