Nucă De Cocos Mango Overnight Oatmeal

Nucă De Cocos Mango Overnight Oatmeal
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., fulgi de ovăz peste noapte cu Mango de nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 1 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Oh My Veggies necesită ovăz laminat, lapte de migdale, nectar de agave și nucă de cocos. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Nucă De Cocos Mango Overnight Oatmeal, Fulgi De Ovăz De Nucă De Cocos Peste Noapte, și Curățați Mâncarea Bombei De Nucă De Cocos Peste Noapte Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele într-un borcan sau castron resigilabil. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Se amestecă înainte de servire și se adaugă lapte suplimentar (pentru o consistență mai subțire) și nectar de agave, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista