Nuci Pecan Curry Cu Zahăr

Nuci Pecan Curry Cu Zahăr
Curry cu zahăr pecan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție conține 279 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de zahăr, pudră de curry, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Pecan Zaharisite, Nuci Pecan Zaharisite, și Nuci Pecan Zaharisite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare pentru microunde, combinați primele șase ingrediente; cuptor cu microunde, neacoperit, la maxim timp de 15 secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Adăugați nuci pecan; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
3
Cuptor cu microunde, neacoperit, cu 3-4 minute mai mult sau până se rumenesc ușor, amestecând după fiecare minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se presară cu sare. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asiaticul poate fi asociat cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Schmitt Sohne Relax Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Schmitt Sohne Relax Riesling
Schmitt Sohne Relax Riesling
Relax Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice. Aciditatea naturală conferă acestui vin un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udă. Un vin de petrecere perfect sau poate fi savurat cu o varietate de alimente, de la fructe de mare și păsări de curte până la mâncare orientală și salate proaspete.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista