Niku Jaga (carne de vită cu cartofi și morcovi)

Niku Jaga (carne de vită cu cartofi și morcovi) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ulei de canolan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită cu morcovi și cartofi, Carne De Vită Mignonette Cu Cartofi Și Morcovi, și Carne de vită cu cartofi și morcovi pentru rețete similare.