Negru IPA

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Black IPAn. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de malț lichid Pale ale, carafan german ii, malț de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez negru vegan cu ierburi, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură 2 galoane de apă la 170 F.
Se ia de pe foc și se adaugă malțuri de specialitate în apă, conținute într-o pungă de plasă. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră, apoi aruncați malțul.
Aduceți 2 galoane de apă la fierbere.
Adăugați ceai înmuiat de la pas
Adăugați încet extractul, amestecând.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la un total de 6,5 galoane. Aduceți la fierbere încă o dată la foc mare.
Când ajungeți la fierbere, porniți un temporizator timp de 90 de minute.
Adăugați cantități de hamei la orele indicate mai sus.
La sfârșitul a 90 de minute, scoateți-l de pe foc. Răciți mustul la Sub 70 de grade F cu o baie de gheață sau cu un răcitor de must. Nu uitați să păstrați lucrurile sanitare pentru fiecare etapă după fierbere.
Transferați mustul într-o găleată de fermentație igienizată sau carboy.
Adăugați un SAS și se răcește la 62 F.
Odată ce mustul ajunge la 62 de grade F, aerați mustul și drojdia de smoală.
Lăsați temperatura mustului să crească la 66 km f și țineți-o timp de o săptămână sau până când fermentația este completă. Rack la secundar și adăugați adăugarea de hamei uscate.
Lăsați lager timp de 5 zile.
Coborâți temperatura la 38 de grade F, apoi sticla sau Butoiul de bere și bucurați-vă în două săptămâni (butoaie) sau șase (îmbuteliate)!