Negru IPA

Negru IPA
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Black IPAn. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de malț lichid Pale ale, carafan german ii, malț de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez negru vegan cu ierburi, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căldură 2 galoane de apă la 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se adaugă malțuri de specialitate în apă, conținute într-o pungă de plasă. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră, apoi aruncați malțul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
MalțMalț
3
Aduceți 2 galoane de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ceai înmuiat de la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
5
Adăugați încet extractul, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
6
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la un total de 6,5 galoane. Aduceți la fierbere încă o dată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Când ajungeți la fierbere, porniți un temporizator timp de 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
8
Adăugați cantități de hamei la orele indicate mai sus.
9
La sfârșitul a 90 de minute, scoateți-l de pe foc. Răciți mustul la Sub 70 de grade F cu o baie de gheață sau cu un răcitor de must. Nu uitați să păstrați lucrurile sanitare pentru fiecare etapă după fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
10
Transferați mustul într-o găleată de fermentație igienizată sau carboy.
11
Adăugați un SAS și se răcește la 62 F.
12
Odată ce mustul ajunge la 62 de grade F, aerați mustul și drojdia de smoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Lăsați temperatura mustului să crească la 66 km f și țineți-o timp de o săptămână sau până când fermentația este completă. Rack la secundar și adăugați adăugarea de hamei uscate.
14
Lăsați lager timp de 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LagerLager
15
Coborâți temperatura la 38 de grade F, apoi sticla sau Butoiul de bere și bucurați-vă în două săptămâni (butoaie) sau șase (îmbuteliate)!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista