Negrese

Negrese
Brownies este un lacto ovo vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr pudră, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, Mississippi noroi negrese {AKA mată Marshmallow negrese}, și Mississippi noroi negrese {AKA mată Marshmallow negrese}.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista