Nectarine-Blueberry Crisp
Nectarine-Blueberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Afine-Nectarine Crisp, Afine-Nectarine Crisp, și Nectarine Blueberry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ovăzul, făina, zahărul brun închis și sarea într-un castron mare. Folosind vârful degetelor, un blender de patiserie sau două cuțite foarfeca-moda, se taie în unt până când piesele sunt dimensiunea de mazăre și amestec este bine combinat. Păstrați la frigider până când este gata de utilizare.
Combinați nectarinele și afinele într-un castron mare.
Adăugați suc de lămâie, zahăr, amidon de porumb și scorțișoară.
Se amestecă bine și se toarnă în vasul de copt.
Presărați amestecul de topping uniform peste fructe și coaceți până se rumenesc deasupra și fructele clocotesc, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească pe o grătar înainte de servire.