Napolitane cu brânză Pam
Napolitane de brânză Pam este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, făină, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Napolitane Cu Brânză De Afine-Pecan, Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj, și Benne Napolitane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza Cheddar ascuțită într-un robot de bucătărie.
Procesați brânza, făina și ingredientele rămase în robotul de bucătărie până când amestecul formează o bilă. Formați aluatul în bile de 1 inch; așezați la 2 inci distanță pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Congelați pe o foaie de copt, dacă doriți, și puneți aluatul congelat în pungi de plastic cu fermoar grele; sigiliu. A se păstra la congelator până la 1 lună, dacă se dorește.
Coaceți la 400 timp de 6 până la 7 minute. (
Coaceți bilele de aluat congelate la 400 timp de 15 minute.)
Lăsați să stea 2 minute; scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Așezați aluatul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Tăiați gaura de 1/2 inch în 1 colț al sacului și țevi movile de 1 inch la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu pergament. Congelați sau coaceți napolitane conform instrucțiunilor.