Napi japonezi cu Miso
Reteta napi japonezi cu Miso ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de mirin, napi japonezi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Napi Japonezi Cu Miso, Napi Miso, și Napi Japonezi murati cu Shiso din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună miso și 2 linguri de unt.
Aruncați tulpinile de nap și tocați grosolan frunzele. Înjumătățiți napii (lăsați întregi dacă sunt mici) și puneți într-o tigaie grea de 12 inci împreună cu apă, mirin, lingură de unt rămasă și 1/8 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se fierbe, acoperit, 10 minute.
Adăugați verdeață prin pumni, întorcând și amestecând cu clești și adăugând mai mult pe măsură ce volumul în tigaie se reduce. Acoperiți și gătiți 1 minut. Descoperiți și continuați fierberea, amestecând ocazional, până când napii sunt fragede și lichidul este redus la o glazură, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul miso și se gătește 1 minut.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.