Nacho Chili

Nacho Chili
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, Nacho Chili ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 100 de calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre American. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Skillet Nacho Chili, Cina Cu Chili Nacho, și Skillet Nacho Chili.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente; zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați într-un cuptor olandez rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se lasă să stea 5 minute.
5
Garnisiți porții individuale cu o păpușă de supă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Brânză CheddarSupă De Brânză Cheddar

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista