mărar și somon vindecat cu sare

Mararul și somonul vindecat cu sare este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 653 calorii, 75g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $9.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare și piper crăpat, boabe de piper, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de rocă, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu boabe de Goji cu Ganache de ciocolată și sare roz de Himalaya ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Gravlax (somon suedez vindecat cu zahăr și sare), Somon vindecat cu zahăr brun și mărar, și Somon vindecat cu sare cu vodcă, ienupăr, rozmarin și coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați sarea, zahărul, apa și boabele de piper în rafale scurte într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Așezați somonul pe o tavă, frecați cu mărarul, apoi amestecul de sare. Acoperiți cu folie de plastic, așezați o tavă deasupra somonului, cântăriți cu un obiect greu și dați-l la frigider pentru 24 hours.To faceți sosul de coniac, puneți țuica, zahărul, sarea și piperul într-o cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute sau până se reduce la jumătate. Se amestecă hreanul și oțetul și se răcește ușor. Tăiați subțire somonul, lingurați peste pansament și serviți cu bucăți de pâine de secară întunecată.