Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir-Soia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: supă de tăiței de pui cu ghimbir-soia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 391 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ulei vegetal, tăiței soba de hrișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Supă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir, și Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic până când strălucește.
Adăugați șalota, părțile albe ale scallionilor și ghimbirul și saut-ul până la moale, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile au început să-și elibereze sucurile și să devină fragede, aproximativ 4 minute.
Se toarnă bulionul și sosul de soia și se fierbe.
Adăugați puiul și tăiței și fierbeți până când puiul este gătit și tăiței sunt moi, aproximativ 9 minute sau așa cum este specificat pe ambalaj.
Adăugați jumătate din restul de scallions verzi în oală. Gust pentru condimente: dacă lipsește sare, adăugați mai multă soia; dacă vă place condimentul, adăugați niște Sriracha. Pentru a servi, se toarnă în 4 boluri și se mănâncă imediat, garnisite cu restul de scallions.