Mănâncă Pentru Opt Dolari: Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Mănâncă pentru opt dolari: cartofii dulci de două ori coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 734 calorii, 33g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.86 pe portie. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Mănâncă pentru opt dolari: cartofi copți de două ori și Vinai de conopidă, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Pui Prăjit Cu Chili Și Cartofi Dulci, și Mănâncă Pentru Opt Dolari: Varză Cremoasă Și Cartofi.
Instrucțiuni
Căptușiți podeaua cuptorului cu folie de aluminiu, Preîncălziți cuptorul la 400 km f și setați suportul în poziția de mijloc. Spălați bine cartofii dulci. Împingeți în 3 locuri fiecare folosind frigărui sau cuțit.
Așezați direct pe raftul cuptorului și prăjiți până când cuțitul introdus în cartof nu prezintă rezistență, 30 până la 45 de minute.
Scoateți cartofii în raftul de răcire așezat într-o foaie de copt cu ramă până când este suficient de rece pentru a fi manevrat.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime și folosiți cuțitul pentru a tăia carnea, lăsând aproximativ 1/4 strat pe piei. Scoateți carnea de cartof dulce în castron.
Presărați piei și carnea rămasă cu 1/2 linguriță de sare.
Adăugați 1 1/2 căni de brânză, unt, smântână, nucșoară, piper și 1/2 linguriță de sare în carnea scobită și piure pentru a combina.
Așezați cartofii scoopați pe foaia de copt cu margini. Puneți un sfert de umplutură în fiecare jumătate de cartof și acoperiți uniform cu brânza rămasă. Întoarceți cuptorul și coaceți până când brânza este topită și cartofii sunt fierbinți, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se transferă în farfurie și se servește imediat.