Mănâncă Pentru Opt Dolari: Cartofi Dulci De Două Ori Coapte

Mănâncă Pentru Opt Dolari: Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Mănâncă pentru opt dolari: cartofii dulci de două ori coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 734 calorii, 33g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.86 pe portie. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Mănâncă pentru opt dolari: cartofi copți de două ori și Vinai de conopidă, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Pui Prăjit Cu Chili Și Cartofi Dulci, și Mănâncă Pentru Opt Dolari: Varză Cremoasă Și Cartofi.

Instrucțiuni

1
Căptușiți podeaua cuptorului cu folie de aluminiu, Preîncălziți cuptorul la 400 km f și setați suportul în poziția de mijloc. Spălați bine cartofii dulci. Împingeți în 3 locuri fiecare folosind frigărui sau cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Așezați direct pe raftul cuptorului și prăjiți până când cuțitul introdus în cartof nu prezintă rezistență, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
3
Scoateți cartofii în raftul de răcire așezat într-o foaie de copt cu ramă până când este suficient de rece pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime și folosiți cuțitul pentru a tăia carnea, lăsând aproximativ 1/4 strat pe piei. Scoateți carnea de cartof dulce în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Presărați piei și carnea rămasă cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
6
Adăugați 1 1/2 căni de brânză, unt, smântână, nucșoară, piper și 1/2 linguriță de sare în carnea scobită și piure pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
7
Așezați cartofii scoopați pe foaia de copt cu margini. Puneți un sfert de umplutură în fiecare jumătate de cartof și acoperiți uniform cu brânza rămasă. Întoarceți cuptorul și coaceți până când brânza este topită și cartofii sunt fierbinți, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
8
Se transferă în farfurie și se servește imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista