Mămăligă cremoasă cu legume prăjite
Mămăligă cremoasă cu legume prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 233 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Rozmarin Cremos Mamaliga + Arțar Sare De Mare Legume Prăjite De Iarnă, Legume Și Mămăligă Cremoasă, și Curry legume la grătar cu năut și mămăligă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului; tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch.
Combinați sparanghelul, dovlecelul și ceapa într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu ulei; se presară cu usturoi și 1/8 linguriță de sare. Se amestecă ușor până când legumele sunt acoperite.
Coaceți la 475 timp de 18 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede și începeți să se rumenească, amestecând o dată.
Între timp, turnați laptele într-o cratiță medie; se pune la foc mediu. Amestecați treptat făina de porumb și 1/4 linguriță de sare. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 5 minute sau pana cand este foarte gros.
Lingurați imediat amestecul de făină de porumb pe 3 farfurii individuale de servire.
Combinați oțetul și zahărul; presărați peste legume. Aruncați bine; lingurați legumele uniform peste amestecul de făină de porumb.
Se presară uniform cu brânză; se presară cu piper, dacă se dorește.