California Sushi Bites ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 40. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, suc de lămâie îmbuteliat, orez mahatma valencia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Mușcături Sănătoase De Sushi Din California, Salată De Sushi Din California, și California Sushi Rolls {a cum să}.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente și 4 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă vinul de orez folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Dacă este înghețat, dezghețați creveții conform instrucțiunilor pachetului. Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Gătiți creveții în apă clocotită pentru a acoperi 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
4
Scurgeți și lăsați să se răcească 15 minute. Tăiați gros creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
5
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6
Înveliți o plită cu spray de gătit și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă un strat subțire de ouă bătute pe grătar pentru a face o omletă subțire. Gatiti, fara a amesteca, 1 minut sau pana cand oul este fiert si uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați omleta pe un prosop de bucătărie curat. Repetați procedura cu ouăle rămase. (Nu stivuiți și nu suprapuneți omletele pe prosop.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
9
Aranjați omletele într-un singur strat într - o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie de plastic, suprapunând marginile și îmbinând după cum este necesar pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
10
Presărați capere și semințe de susan prăjite peste stratul de ou. Aranjați somonul peste jumătate din amestec în tigaie; aranjați creveții peste cealaltă jumătate. Folosind mâinile ude, acoperiți cu 2 1/2 căni de amestec de orez, apăsând într-un strat uniform și ambalând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Capere
Somon
Creveți
Orez
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Aranjați spanacul peste orez, suprapunând marginile. Se acoperă cu ceapă verde. Folosind mâinile ude, acoperiți cu 2 1/2 căni de amestec de orez, apăsând într-un strat uniform și ambalând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Spanac
Orez
12
Scoateți și rezervați 1 fâșie de ardei gras. Aranjați fâșiile de ardei gras rămase peste orez. Se acoperă cu avocado.
Se presară cu suc de lămâie (aproximativ 1 lingură.). Folosind mâinile umede, acoperiți cu amestecul de orez rămas, apăsând într-un strat uniform și ambalând ferm. Acoperiți cu folie de plastic și așezați o a doua tigaie de 13 x 9 inci, cu partea dreaptă în sus, direct pe tigaia umplută, apăsând ferm pe tigaia cea mai de sus pentru a compacta straturile. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Orez
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
14
Scoateți tava superioară; îndepărtați și aruncați folia de plastic. Inversați sushi pe o tăietură și îndepărtați și aruncați folia de plastic. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați sushi în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch, tăind direct în jos prin sushi. (Nu utilizați o mișcare de tăiere la tăiere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Plastic
Cuțit
Tigaie
15
Tăiați Fâșia rezervată de ardei gras în forme sau bucăți mici de diamant; acoperiți fiecare mușcătură de sushi cu o bucată de ardei gras.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.