Mușchi de vită din sud-vest cu sos cremos de hrean și roșii la grătar

Muschiulet de vită sud-vest cu sos de hrean cremos și roșii la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 924 calorii, 45g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.01 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți chimen, roșii pe viță de vie, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muschiulet la gratar de carne de vită cu sos de hrean, Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, și Muschiulet de vita la gratar cu sos de hrean-nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Puneți chilele ancho, chimenul, coriandrul, bățul de scorțișoară și ardeiul într-o tigaie mică uscată, puneți tigaia pe foc și prăjiți condimentele doar până când încep să miroasă, aproximativ 1 minut. Goliți într-o moară de condimente și macinați într-o pulbere; deoparte.
Într-un castron mic combina smantana, suc de lamaie, hrean, și
1 lingura ulei de masline. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Stropiți puțin ulei de măsline peste filet și condimentați-l cu sare și piper.
Presărați aproximativ 1/2 din amestecul de condimente și frecați-l în carne. Grătar timp de aproximativ 20 până la 25 de minute pentru mediu rar.
Scoateți din grătar și lăsați carnea să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Stropiți puțin ulei de măsline peste roșii și condimentați-le cu sare și piper. Gratiți-le timp de aproximativ 10 minute.
Feliați filetul și așezați-l pe un platou.
Stropiți sosul de hrean peste carne și împrăștiați roșiile în jur.
Garnisiți cu frunze de rucola și serviți.