Mușchi de vită din sud-vest cu sos cremos de hrean și roșii la grătar

Mușchi de vită din sud-vest cu sos cremos de hrean și roșii la grătar
Muschiulet de vită sud-vest cu sos de hrean cremos și roșii la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 924 calorii, 45g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.01 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți chimen, roșii pe viță de vie, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muschiulet la gratar de carne de vită cu sos de hrean, Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, și Muschiulet de vita la gratar cu sos de hrean-nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți chilele ancho, chimenul, coriandrul, bățul de scorțișoară și ardeiul într-o tigaie mică uscată, puneți tigaia pe foc și prăjiți condimentele doar până când încep să miroasă, aproximativ 1 minut. Goliți într-o moară de condimente și macinați într-o pulbere; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mic combina smantana, suc de lamaie, hrean, și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
1 lingura ulei de masline. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Stropiți puțin ulei de măsline peste filet și condimentați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6
Presărați aproximativ 1/2 din amestecul de condimente și frecați-l în carne. Grătar timp de aproximativ 20 până la 25 de minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți din grătar și lăsați carnea să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Stropiți puțin ulei de măsline peste roșii și condimentați-le cu sare și piper. Gratiți-le timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Feliați filetul și așezați-l pe un platou.
10
Stropiți sosul de hrean peste carne și împrăștiați roșiile în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Garnisiți cu frunze de rucola și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista