Muschiulet Hoagie

Muschiulet Hoagie
Tenderloin Hoagie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 351 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați Medalioane groase de vită, sare și piper măcinat, rulouri de grâu cu miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Hoagie Caserola, Sunca De Gradina Hoagie, și Hoagie Bake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ceapă: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Odată ce tigaia este încălzită, adăugați ceapa și condimentați cu sarea și piperul. Gatiti pana cand este usor translucid, amestecand pe tot parcursul, 3 pana la 4 minute. Ține-te cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Pentru rulouri: ungeți rulourile. Într-o tigaie sotată sau pe un grătar, așezați rulourile și gătiți până se rumenesc, partea interioară, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Presărați friptura pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Adăugați uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și, odată încălzit, gătiți carnea de vită timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În timpul gătitului cărnii de vită, condimentați roșiile cu sare și piper și aruncați salata cu pansamentul cu brânză albastră. Odată ce fripturile s-au gătit, așezați un sfert din salata îmbrăcată pe un coc de jos. Apoi, așezați 3 roșii, 3 felii de vită, un sfert din ceapă și terminați cu chifla de sus. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista