Muschiulet Hoagie
Tenderloin Hoagie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 351 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați Medalioane groase de vită, sare și piper măcinat, rulouri de grâu cu miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Hoagie Caserola, Sunca De Gradina Hoagie, și Hoagie Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru ceapă: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Odată ce tigaia este încălzită, adăugați ceapa și condimentați cu sarea și piperul. Gatiti pana cand este usor translucid, amestecand pe tot parcursul, 3 pana la 4 minute. Ține-te cald.
Pentru rulouri: ungeți rulourile. Într-o tigaie sotată sau pe un grătar, așezați rulourile și gătiți până se rumenesc, partea interioară, 2 până la 3 minute.
Presărați friptura pe ambele părți cu sare și piper.
Adăugați uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și, odată încălzit, gătiți carnea de vită timp de 2 minute pe fiecare parte.
În timpul gătitului cărnii de vită, condimentați roșiile cu sare și piper și aruncați salata cu pansamentul cu brânză albastră. Odată ce fripturile s-au gătit, așezați un sfert din salata îmbrăcată pe un coc de jos. Apoi, așezați 3 roșii, 3 felii de vită, un sfert din ceapă și terminați cu chifla de sus. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.