Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar

Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar
Grilled ghimbir-bere de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sferturi de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinată de ghimbir de mere pentru bere afumată poate pui, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui Cu Bere La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Aruncați ghimbirul cu 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Presărați jumătate din amestec pe pui; rezervați restul. Refrigerați puiul, neacoperit, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Turnați berea de ghimbir într-o tigaie largă; acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți din căldură, adăugați pungile de ceai și abrupte 10 minute; aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
3
Adăugați ceapa, roșiile, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul brun și cimbru. Reveniți la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 50 de minute, folosind un masher de cartofi pentru a zdrobi roșiile în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Scoateți cimbrul. Puneți deoparte jumătate din sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Aduceți puiul la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de grătar. Preîncălziți un grătar la mediu cu căldură indirectă: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, opriți jumătate din arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți puiul cu o parte din unt și presărați cu o parte din amestecul de ghimbir măcinat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Așezați pielea în sus pe partea mai rece a grătarului; acoperiți și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 18 minute, ungând cu mai mult unt și stropind cu mai mult amestec de ghimbir măcinat la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Ungeți puiul cu un strat gros de sos. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, aproximativ 20 de minute, ungând cu mai mult sos la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Ungeți puiul cu mai mult unt, apoi întoarceți pielea în jos și așezați-l pe partea mai fierbinte a grătarului (la foc direct). Gatiti, neacoperit, pana cand este marcat, aproximativ 2 minute. Rotiți puiul pentru a face urme de grătar încrucișat și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și se servește cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista