Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar
Grilled ghimbir-bere de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sferturi de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinată de ghimbir de mere pentru bere afumată poate pui, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui Cu Bere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Aruncați ghimbirul cu 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper.
Presărați jumătate din amestec pe pui; rezervați restul. Refrigerați puiul, neacoperit, cel puțin 2 ore.
Turnați berea de ghimbir într-o tigaie largă; acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din căldură, adăugați pungile de ceai și abrupte 10 minute; aruncați pungile de ceai.
Adăugați ceapa, roșiile, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul brun și cimbru. Reveniți la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 50 de minute, folosind un masher de cartofi pentru a zdrobi roșiile în ultimele 5 minute.
Scoateți cimbrul. Puneți deoparte jumătate din sos pentru servire.
Aduceți puiul la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de grătar. Preîncălziți un grătar la mediu cu căldură indirectă: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, opriți jumătate din arzătoare.
Ungeți puiul cu o parte din unt și presărați cu o parte din amestecul de ghimbir măcinat rămas.
Așezați pielea în sus pe partea mai rece a grătarului; acoperiți și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 18 minute, ungând cu mai mult unt și stropind cu mai mult amestec de ghimbir măcinat la jumătatea drumului.
Ungeți puiul cu un strat gros de sos. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, aproximativ 20 de minute, ungând cu mai mult sos la jumătatea drumului.
Ungeți puiul cu mai mult unt, apoi întoarceți pielea în jos și așezați-l pe partea mai fierbinte a grătarului (la foc direct). Gatiti, neacoperit, pana cand este marcat, aproximativ 2 minute. Rotiți puiul pentru a face urme de grătar încrucișat și gătiți încă 2 minute.
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și se servește cu sosul rezervat.