Murătură Coreeană De Castraveți

Murătură Coreeană De Castraveți
Coreeană castravete murat ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 31 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet de orez, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kimchee (Murătură Vegetală Coreeană), Friptură de umeraș la grătar în stil coreean, cu un bar de murături pentru plajă, și Castravete Murat De Mere.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista