Muhammara

Muhammara
Muhammara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți fulgi de piper, ulei de măsline extra virgin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Muhammara, Muhammara, și Muhammara.

Instrucțiuni

1
În recipientul unui procesor de bucătărie sau blender, combinați uleiul de măsline, firimiturile de pâine, nucile, usturoiul, sucul de lămâie, melasa de rodie, chimenul și fulgii de ardei roșu. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se servește cu triunghiuri pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista