Moscato Zabaglione cu prăjituri din făină de porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Moscato Zabaglione cu prăjituri din făină de porumb. O porție conține 495 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați moscato, gălbenușuri de ou, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lulu ' s Banana Zabaglione cu fructe de pădure proaspete și prăjituri scurte, Biscuiți din făină de porumb III, și Biscuiți Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți untul și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până devine pufos. Bateți în coaja de lămâie și sare, apoi gălbenușurile de ou. Bateți în făină de porumb, apoi făină. Se amestecă stafidele. Frământați aluatul doar pentru a combina; transferați pe o foaie de folie de plastic. Folosind plastic, formați aluatul în buștean de 2x9 inci. Se răcește până la ferm, 3 ore sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Liniați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Tăiați aluatul în bucăți groase de 1/4 inch. Aranjați rundele pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă la 1 inch și remodelându-vă în runde dacă sunt inegale.
Coaceți prăjiturile până devin aurii la margini, aproximativ 15 minute.
Transferați în rack. Se pudrează cu zahăr pudră și se răcește complet. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare de metal pentru a amesteca; bateți treptat în Moscato. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa).
Bateți până când amestecul este gros și spumos și termometrul introdus în registrele de amestec 160 F, aproximativ 4 minute. Împărțiți zabaglione între 6 pahare de vin.
Serviți imediat, trecând cookie-urile alături.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.