Morcovi prăjiți și sfeclă cu cele mai suculente cotlete de porc

Morcovi prăjiți și sfeclă cu cele mai suculente cotlete de porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați morcovii prăjiți și sfecla cu cele mai suculente cotlete de porc. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați câteva crenguțe cimbru, frunze de salvie, câteva crenguțe rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rețetă de cotlet de porc (cu morcovi prăjiți și sfeclă), Cina in seara asta: morcovi prăjiți și sfecla cu cotlet de porc, și Cotlete De Porc Cu Sfeclă Prăjită Și Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Morcovii și sfecla sunt deosebit de bune atunci când sunt prăjite, deoarece își scot zaharurile naturale. Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este să le aromatizați. Câțiva căței de usturoi zdrobiți, o plantă lemnoasă precum rozmarin, cimbru, salvie sau dafin și un strop de oțet sau suc de lămâie sau portocale stoarse, le pot accentua aroma naturală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți morcovii într-o oală mare și sfecla în alta și adăugați suficientă apă pentru a le acoperi. Se condimentează cu sare și se aduce la fierbere. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute pana cand se inmoaie, apoi scurgeti si puneti in boluri separate. Cojiți sfecla și tăiați morcovii și sfecla mai mari în jumătate sau în sferturi. Cele mai mici pot rămâne întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Acum adăugați aromele în timp ce legumele sunt încă fierbinți. Aruncați morcovii cu jumătate de usturoi zdrobit și un glug de ulei de măsline, apoi condimentați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați sucul de portocale și frunzele de cimbru și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se amestecă sfecla cu restul de usturoi, rozmarinul, oțetul balsamic și sarea și piperul. Acum Puteți pune legumele fie în vase separate rezistente la cuptor, fie împreună pe o tigaie mare de prăjire cu morcovii în 1 jumătate din tigaie și sfecla în cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Se introduce în mijlocul cuptorului preîncălzit și se prăjește aproximativ 1/2 oră sau până devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În timp ce morcovii și sfecla se gătesc, așezați cotletele pe o scândură și înscrieți-le prin piele și partea cu aspect strecurat a cărnii. Acest lucru vă va oferi trosnituri minunat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Apăsați ferm o frunză de salvie pe carnea de ochi de pe ambele părți ale fiecărei cotlete. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Când legumele încep să se coloreze, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor sau o tigaie mică de prăjire pe arzător, adăugați un glug bun de ulei de măsline și puneți cotletele. De îndată ce aveți o culoare frumoasă pe 1 parte, întoarceți cotletele și puneți tigaia la cuptor timp de 10 minute sau până când cotletele sunt crocante la exterior și tocmai fierte și suculente la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți cotletele pe o farfurie încălzită.
12
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se adaugă o stoarcere de suc de lămâie. Se amestecă și se răzuie bucățile minunate lipicioase de pe fund și se stropesc peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți morcovii și sfecla din cuptor - ar trebui să fie frumoase și lipicioase până acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Serviți-le cu cotletele și un pahar de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
15
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista