Morcovi prăjiți cu marmeladă
Morcovii prăjiți cu marmeladă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 152 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, semințe de chimen, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Morcovi Prăjiți, Fenicul Prăjit Și Morcovi, și Sparanghel prăjit, morcovi și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați marmelada, vinul, semințele de chimen, bulionul și muștarul într-o tigaie mare pentru cuptor.
Așezați tigaia la foc mare și bateți până când toate ingredientele sunt combinate uniform. Aduceți amestecul la fiert și adăugați morcovi; se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se amestecă pentru a acoperi morcovii.
Transferați tigaia în cuptor.Prăjiți morcovii, întorcându-i ocazional dacă încep să se întunece prea mult, până când lichidul s-a redus la o glazură și morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor, aruncați untul și presărați arpagic.