Morcov glazurat și mazăre
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., morcovul glazurat și mazărea ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 57 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Paști va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, usturoi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mazăre Glazurată, Morcovi glazurați și mazăre de zăpadă, și Miso-mazăre și morcovi glazurați.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați amidonul de porumb și zahărul. Se amestecă bulionul și sosul de soia până se omogenizează; da deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati usturoiul și rădăcina de ghimbir timp de 30 de secunde.
Adăugați morcovi, mazăre și sherry sau bulion suplimentar. Reduceți căldura la minim; gatiti 8-10 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Se amestecă amestecul de sos de soia și se adaugă la legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sucul de lămâie.