Morcov Dovlecei Caserola De Legume

Morcov Dovlecei Caserola De Legume
Caserola de legume cu dovlecei de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 26 de cenți pe porție. Dacă aveți hrean, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Caserola De Morcovi De Dovlecel, Pâine cu morcovi și dovlecei, și Pâine De Dovlecei Cu Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Puneți morcovii într-o oală și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Strecurați morcovii din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați felii de dovlecei în oală și fierbeți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/4 cană de lichid de gătit.
5
Se amestecă lichidul de gătit rezervat în maioneză, ceapă, hrean, sare și piper negru într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
HreanHrean
MaionezăMaioneză
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă legumele fierte în amestec de maioneză până se omogenizează bine; se toarnă amestecul în pregătiți vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Amestecați firimiturile de pâine și untul topit într-un castron mic; se presară peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LegumeLegume
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când firimiturile de pâine se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista