Morcov-Ciuperci-Orz Tocană

Morcov-Ciuperci-Orz Tocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de morcov-ciupercă-orz. Această rețetă servește 4 și costă 4,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 451 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci shiitake, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de ciuperci și orz, Tocană De Orz Cu Linte De Ciuperci, și Cârnați picant, orz și tocană de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de morcovi, 3 căni de apă și tulpinile de ciuperci la fiert într-o cratiță la foc mediu. Între timp, încălziți uleiul de măsline și 2 linguri de unt într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați capacele de ciuperci și orzul și gătiți până când orzul este prăjit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
OrzOrz
3
Adăugați ceapa, țelina și rozmarinul în oală și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Gât De PuiGât De Pui
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați morcovii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Creșteți căldura la mare și adăugați jumătate din amestecul de suc de morcovi, lăsând tulpinile de ciuperci în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este aproape absorbit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați amestecul rămas de suc de morcovi, varza și ghimbirul și gătiți, amestecând, până când orzul și legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de unt, apoi se toacă tocană în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
OrzOrz
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
KaleKale
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista