Montbrun Melange: Pâine De Măsline Cu Busuioc, Roșii Marinate, A

Montbrun Melange: pâine de măsline cu busuioc, roșii marinate, An este a pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii careau fost, pâine de măsline, la 8 frunze de busuioc de dimensiuni bune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine cu ulei de măsline Caprese cu roșii uscate la soare, Bocconcini și busuioc, Mozzarella marinată cu busuioc și roșii uscate la soare, și Marinate roșii cu busuioc și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul de măsline, oțetul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Tăiați feliile de roșii în jumătate și amestecați cu amestecul de ulei și oțet.
Lăsați să stea 30 de minute.
Prăjiți pâinea și întindeți-o cu unt. Completați fiecare silce cu două fileuri de hamsii încrucișate. Împărțiți basillea ruptăfrunze și așezați deasupra hamsiilor pe fiecare felie.
Scurgeți roșiile și movilați-le deasupra ahcovies.
Ia o mușcătură din melanjul tău Montbrun, închide ochii și imaginează-ți că ești în Provence!