Moluște comestibile Tamalli cu vezicule Chile Verde Meuni

Moluște comestibile Tamalli cu vezicule Chile Verde Meuni
Moluște comestibile Tamalli cu vezicule Chile Verde Meuni este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați poblano chile, vin, căței de usturoi; 2 și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Turcia și Blistered Green Chile Burger, Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile, și Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vin, șalotă și usturoi zdrobit într-o oală mare. Setați un coș cu aburi în oală, adăugați scoici și acoperiți. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe rapid la foc mediu-mare până se deschid scoicile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
ScoiciScoici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați scoicile pe o farfurie și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul din oală; puneți deoparte 3/4 cană plus 2 linguri. și calmează-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți carnea din scoici, economisind 8 scoici; răciți carnea și cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
CarneCarne
4
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, sotati poblano chile, porumb și piper în ulei până când chile este fraged-crocant, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
PiperPiper
Ardei IuteArdei Iute
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi tocat; gatiti, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
6
Scoateți aproximativ 2 linguri. amestec și pus deoparte.
7
Se amestecă masa într-un castron cu 2 linguri. bulion de scoică rezervat și 2 linguri. apă. Se amestecă amestecul de porumb din tigaie și jumătate din carnea de scoică. Lingură în 8 (4 - până la 6-oz.) ramekins cu ulei; blaturi netede. Acoperiți fiecare cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
PorumbPorumb
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Puneți un raft într-o tigaie de prăjire și umpleți tigaia cu apă chiar sub raft. Setați ramekins pe raft. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Încălziți peste 2 arzătoare la foc mare până când scapă puțin abur; reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când tamalele se simt destul de ferme, 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
10
Între timp, într-o tigaie mică la foc mediu-mare, gătiți jalapeos până se înnegrește, întorcându-se ocazional, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Lăsați să se răcească, apoi coaja, semințele și zarurile.
12
Se fierbe 3/4 cană bulion de scoică rezervat într-o cratiță la foc mediu-mare până se reduce la 1/3 cană, 5 minute. Se amestecă jalapeos. Cu câteva minute înainte de servire, amestecați untul puțin câte puțin până se topește. Se amestecă scoicile rămase și se încălzește până se încălzește, apoi se amestecă cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
BulionBulion
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
13
Desfaceți ramekins; pune pe farfurii. Puneți sosul de scoică deasupra și puneți câte o scoică pe fiecare. Se acoperă cu Chile poblano rezervate, coriandru și ardei Fresno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Sos De ScoiciSos De Scoici
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
* Masa pentru tamales are grăsime, dospire și sare adăugate la porumbul măcinat. Găsiți-l pe piețele Latino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
SareSare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista