Moluște comestibile Tamalli cu vezicule Chile Verde Meuni
Moluște comestibile Tamalli cu vezicule Chile Verde Meuni este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați poblano chile, vin, căței de usturoi; 2 și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Turcia și Blistered Green Chile Burger, Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile, și Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vin, șalotă și usturoi zdrobit într-o oală mare. Setați un coș cu aburi în oală, adăugați scoici și acoperiți. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe rapid la foc mediu-mare până se deschid scoicile, 5 până la 10 minute.
Transferați scoicile pe o farfurie și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul din oală; puneți deoparte 3/4 cană plus 2 linguri. și calmează-te.
Scoateți carnea din scoici, economisind 8 scoici; răciți carnea și cojile.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, sotati poblano chile, porumb și piper în ulei până când chile este fraged-crocant, 7 până la 8 minute.
Adăugați usturoi tocat; gatiti, amestecand, 1 minut.
Scoateți aproximativ 2 linguri. amestec și pus deoparte.
Se amestecă masa într-un castron cu 2 linguri. bulion de scoică rezervat și 2 linguri. apă. Se amestecă amestecul de porumb din tigaie și jumătate din carnea de scoică. Lingură în 8 (4 - până la 6-oz.) ramekins cu ulei; blaturi netede. Acoperiți fiecare cu folie.
Puneți un raft într-o tigaie de prăjire și umpleți tigaia cu apă chiar sub raft. Setați ramekins pe raft. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Încălziți peste 2 arzătoare la foc mare până când scapă puțin abur; reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când tamalele se simt destul de ferme, 35 de minute.
Între timp, într-o tigaie mică la foc mediu-mare, gătiți jalapeos până se înnegrește, întorcându-se ocazional, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească, apoi coaja, semințele și zarurile.
Se fierbe 3/4 cană bulion de scoică rezervat într-o cratiță la foc mediu-mare până se reduce la 1/3 cană, 5 minute. Se amestecă jalapeos. Cu câteva minute înainte de servire, amestecați untul puțin câte puțin până se topește. Se amestecă scoicile rămase și se încălzește până se încălzește, apoi se amestecă cojile.
Desfaceți ramekins; pune pe farfurii. Puneți sosul de scoică deasupra și puneți câte o scoică pe fiecare. Se acoperă cu Chile poblano rezervate, coriandru și ardei Fresno.
* Masa pentru tamales are grăsime, dospire și sare adăugate la porumbul măcinat. Găsiți-l pe piețele Latino.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.