Mix de gustări Steak House

Mix de gustări Steak House
Rețeta Steak House Snack Mix poate fi făcută în aproximativ 15 minute. O porție conține 496 de calorii, 16 g de proteine și 20 g de grăsimi. Această rețetă servește 13. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ardei cayenne, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coffee House Cracker Crunch Trail Mix, Steak House Burgers și A.1. Wrap-uri cu fripturi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați cerealele, biscuiții și covrigeii. Într-un castron mic, potrivit pentru cuptorul cu microunde, topește untul. Se amestecă sosul de friptură, sosul Worcestershire și cayenne; se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Pentru LegarePentru Legare
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă, timp de 4 minute, amestecând la fiecare 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Adăugați ceapa prăjită, alunele, praful de ceapă și pudra de usturoi; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Argyle Reserve Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu o textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a nota 92 puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții13
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista