Miso somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 566 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă, semințe de susan, sos de salată de soia-ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miso Salmon, Miso Salmon, și Somon Miso Dejucat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Umpleți o tigaie mare cu aproximativ 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Braconați peștele doar până când este gătit la exterior, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Transferați fileurile într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
3
Într-un castron mic, amestecați împreună pasta miso, sake, zahăr brun, semințe de susan, ulei de susan, apă, sos de salată și oțet de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată
Oțet De Orez
Semințe De Susan
Zahăr Brun
Miso
Ulei De Susan
Apă
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți acest lucru peste vârfurile fileurilor de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este aproape gătit. Comutați cuptorul la fiert și fierbeți până când blatul este rumenit și cu bule, încă aproximativ 5 minute.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.