Minunate Baruri De Cafea

Minunate Baruri De Cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați minunate baruri de cafea. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată cu lapte, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Încercați Caramele Baruri, Fudgy Toffee Baruri, și Caramele Cookie Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați o foaie de copt de 10x15 inci cu sferturi de cracare graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Aduceți untul, margarina și zahărul la fiert într-o cratiță, amestecând constant, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de unt peste biscuiții graham și se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
NuciNuci
UntUnt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când untul este rumenit și nucile sunt prăjite, aproximativ 10 minute. Transferați imediat barele de cafea de pe foaia de copt pe un platou căptușit cu folie de aluminiu sau hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CarameleCaramele
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
6
Topiți chipsurile de ciocolată în 2 loturi într-un bol sigur cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Aruncați linguri de ciocolată topită peste fiecare bară de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Toffee Bar CandyToffee Bar Candy
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista