Mint Julep

Mint Julep
Mint Julep ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de gheață, sifon club, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mint Julep, Mint Julep, și Mint Julep.

Instrucțiuni

1
În Cupa julep, amestecați împreună sifon și zahăr până când zahărul începe să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
ZahărZahăr
2
Adăugați frunze de mentă și, folosind muddler de sticlă sau spatele lingurii mari, apăsați ușor frunzele în sirop de zahăr până când se întunecă ușor, dar nu sunt complet zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Sirop SimpluSirop Simplu
3
Adăugați whisky, apoi umpleți cupa cu gheață zdrobită și, folosind lingura lungă, amestecați scurt. Puneți crenguțe de mentă în partea de sus a cupei și introduceți paie scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
WhiskyWhisky
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista