Mini-Prăjituri De Halloween
Halloween mini-prăjituri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 358 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, laptele, amestecul de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Cupcakes Cu Dovleac De Halloween, Mini Prăjituri Cu Rom, și Mini Torturi Cassata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unsoare două 13-in. x 9-în. tigăi de copt; tapetați cu hârtie pergament și dați deoparte. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute. Folosind hârtie pergament, scoateți prăjiturile din tigăi și inversați-le pe rafturi de sârmă; îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Se răcește complet.
Tăiați un tort în forme de dovleac și al doilea tort în forme fantomă folosind 3-in. Freze de prăjituri înmuiate în zahărul cofetarilor. Aranjați cu atenție prăjiturile individuale pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată.
Pentru glazură, în fiecare dintre cele două boluri mari, combinați 4 căni de zahăr de cofetărie, 4 linguri de lapte și 2 linguri de sirop de porumb până se omogenizează. Tentă glazură într-un castron portocaliu.
Puneți glazura portocalie într-o pungă de plastic resigilabilă rezistentă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Țeavă deasupra formelor de dovleac, permițând glazurii să se drapeze peste părțile tortului. Repetați cu glazură albă și prăjituri fantomă.
Lăsați să stea 30 de minute sau până când glazura este setată și uscată.
Într-un castron mic, combinați zahărul, laptele și siropul de porumb rămas de cofetari până se omogenizează. Tentă neagră. Pipe se confruntă cu dovleac și prăjituri fantomă.