Mini Pizza Mediteraneană
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Mini Pizzan mediteranean acasă. Acest hor d ' oeuvre are 105 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine pita, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Pizza Mediteraneană, Mini Frittate Mediteraneene, și Mini Frittata La Cuptor Mediteranean.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu timp de 5-6 minute sau până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii și rozmarinul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 6-9 minute sau până se îngroașă.
Așezați jumătățile de pita, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt. Se acoperă cu amestec de carne, roșii, spanac și măsline.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 400 de euro timp de 4-6 minute sau până când brânzeturile sunt topite.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc De La Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.