Mini Pizza Mediteraneană

Mini Pizza Mediteraneană
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Mini Pizzan mediteranean acasă. Acest hor d ' oeuvre are 105 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine pita, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Pizza Mediteraneană, Mini Frittate Mediteraneene, și Mini Frittata La Cuptor Mediteranean.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu timp de 5-6 minute sau până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii și rozmarinul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 6-9 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați jumătățile de pita, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt. Se acoperă cu amestec de carne, roșii, spanac și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se presară cu brânzeturi.
4
Coaceți la 400 de euro timp de 4-6 minute sau până când brânzeturile sunt topite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc De La Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista