Mini pizza cu cartofi și slănină
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 20. Dacă 24 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cartofi și Bacon Mini pizza ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, slănină groasă, grands! și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini Pizza canadiană cu slănină și ananas, Mini Pizza Cu Cartofi, și Mini pizza cu mămăligă cu roșii prăjite și slănină.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. În cratiță medie, gătiți felii de cartofi în apă sărată clocotită la foc mediu-mare timp de 5 minute.
Se prăjește slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mic până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte. În aceeași tigaie cu picături de slănină, gătiți ceapa 5 până la 7 minute sau până se înmoaie și se separă în inele, amestecând frecvent.
Separați aluatul în 10 biscuiți. Separați fiecare biscuit în 2 straturi; așezați rundele de biscuiți pe o foaie mare de biscuiți. Aplatizați fiecare ușor.
Întindeți fiecare ușor cu muștar. Completați fiecare rundă de aluat cu felie de cartofi și ceapă.
Coaceți la 400 de grade F. timp de 9 până la 15 minute sau până când crustele sunt crocante și maro auriu. Completați fiecare mini pizza cu smântână și slănină mărunțită.