Mini Latkes Cu Gust De Somon-Măsline

Rețeta Mini Latkes cu gust de somon-măsline este gata în aproximativ 54 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, piper măcinat grosier, gust de somon-măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Olive Savura Și Deviled Ou Latkes, Mini Latkes Veggie cu somon afumat și Tzatziki, și Somon cu gust de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți cartofii și ceapa prin găuri mari pe o răzătoare de cutie. Se usucă cartofii răzuți și ceapa cu prosoape de hârtie.
Puneți cartofii și ceapa într-un castron mare. Se amestecă ouăle ușor bătute și următoarele 3 ingrediente.
Aruncați amestecul de cartofi îngrămădind linguri în ulei de canola fierbinte într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare; gatiti 2 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scurgeți latkes pe prosoape de hârtie și presărați sare kosher după gust, dacă doriți. Completați fiecare latke cu 1 linguriță. Gust De Somon-Măsline.
Notă: pentru a menține latkes cald înainte de a acoperi cu gust, așezați pe o grătar pe o foaie de copt.
Se pune într-un cuptor de 250 până la 30 de minute.