Mini Bile De Brânză Coreeană
Rețeta mini bile de brânză coreeană este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă servește 75. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, brânză chingvre, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Bile De Brânză, Mini Bile De Brânză, și Mini Bile De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ingredientele de bază cu bile de brânză cu un mixer electric prevăzut cu atașament cu palete la viteză medie până când sunt combinate.
Se amestecă amestecurile de aromă. Aruncați amestecul cu lingurițe pe foaia de cookie căptușită cu hârtie pergament. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Formați fiecare în minge de 1 inch.
Dacă nu utilizați imediat, acoperiți și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 1 lună.
Rulați bilele în semințe de susan pentru a acoperi înainte de servire.
Se servește cu biscuiți de orez, după dorință.