Mingi Matzo
Reteta Matzo Balls se poate face in aproximativ 2 ore si 25 de minute . Această garnitură are 93 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. Dacă aveți la îndemână făină matzo, ghimbir măcinat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt supa clasică de bile Matzo , bile Oreo și bile cu migdale și nuci cacao .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Bateți ouăle, uleiul și condimentele într-un castron. Încorporați făina matzo și amestecați până se încorporează complet. Păstrați amestecul, acoperit, la frigider pentru minim 2 ore, sau peste noapte.
Fierbeți 12 căni de apă într-o cratiță de 4 până la 5 litri. Cu mâinile unse, rulați aluatul în aproximativ 12 bile, puțin mai mici decât dimensiunea unei mingi de ping-pong, și aruncați-o în apă clocotită. După aproximativ 5 minute, bilele matzo vor începe să se ridice până la vârful apei și le puteți amesteca ușor. Se fierbe pana isi dubleaza volumul, aproximativ 15 minute in total.
Serviți în supă de pui sau folosiți ca găluște pentru alte supe. Bilele de matzo fierte pot fi păstrate la frigider, acoperite cu apă, până la 3 zile.