Minge De Brânză De Vită Uscată

Minge De Brânză De Vită Uscată
Mingea de brânză de vită uscată este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 101 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, sare de ceapă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Minge de brânză de vită uscată, Minge de brânză Pecan, ananas și Gorgonzola cu afine uscate, și Chavrie minge proaspătă de brânză de capră cu afine uscate și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați crema de brânză, carnea de vită uscată, ceapa verde, sarea de ceapă, glutamatul monosodic și sosul Worcestershire. Formați amestecul într-o bilă și refrigerați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista