Minge De Brânză De Vită Uscată
Mingea de brânză de vită uscată este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 101 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, sare de ceapă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Minge de brânză de vită uscată, Minge de brânză Pecan, ananas și Gorgonzola cu afine uscate, și Chavrie minge proaspătă de brânză de capră cu afine uscate și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați crema de brânză, carnea de vită uscată, ceapa verde, sarea de ceapă, glutamatul monosodic și sosul Worcestershire. Formați amestecul într-o bilă și refrigerați înainte de servire.