Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu miere de tei. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 381 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, miere, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Miere De Pui De Var, Pui De Miere-Var, și Miere De Pui De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui, câteva fâșii odată și agitați pentru a acoperi. 2 într-o tigaie, pui brun în unt pe toate părțile. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați sucul de lămâie, mierea, zahărul brun și sosul Worcestershire; se toarnă peste pui. Gatiti timp de 1-2 minute sau pana cand sucurile se limpezesc si sosul se ingroasa.