Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați muștar de miere-friptură de porc cu umplutură de mere. Această rețetă servește 30. O porție conține 102 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână muștar de miere sărat gri, margarină, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Friptură De Porc Cu Miere Și Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti legumele in margarina in tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri. muștar, apoi pâine, mere și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere
4
Friptură deschisă, tăiată în sus, pe suprafața de lucru.
5
Se întinde cu 2 linguri. din muștarul rămas; se acoperă cu amestec de pâine. Re-roll friptură; cravată închisă cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
6
Așezați pe raft în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți 2 ore sau până când ați terminat (145F).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați friptura pe placa de sculptură; lăsați să stea 10 min.
9
Între timp, lingură 1 lingură. carnea se scurge în cratiță mică; amestecați în făină. Gatiti la foc mediu 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați sucul de mere și muștarul rămas; gatiti si amestecati 5 min. sau până când sosul se îngroașă și începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Felie friptură; aruncați șir.
13
Serviți carnea acoperită cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch