Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați muștar de miere-friptură de porc cu umplutură de mere. Această rețetă servește 30. O porție conține 102 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână muștar de miere sărat gri, margarină, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Friptură De Porc Cu Miere Și Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Gatiti legumele in margarina in tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 5 min. sau până când este crocant.
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri. muștar, apoi pâine, mere și condimente.
Friptură deschisă, tăiată în sus, pe suprafața de lucru.
Se întinde cu 2 linguri. din muștarul rămas; se acoperă cu amestec de pâine. Re-roll friptură; cravată închisă cu șir de bucătărie.
Așezați pe raft în tigaie.
Coaceți 2 ore sau până când ați terminat (145F).
Transferați friptura pe placa de sculptură; lăsați să stea 10 min.
Între timp, lingură 1 lingură. carnea se scurge în cratiță mică; amestecați în făină. Gatiti la foc mediu 1 min., amestecând constant.
Adăugați sucul de mere și muștarul rămas; gatiti si amestecati 5 min. sau până când sosul se îngroașă și începe să fiarbă.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Felie friptură; aruncați șir.
Serviți carnea acoperită cu sos de muștar.