Miel fiert cu Syrah Jus

Miel fiert cu Syrah Jus
Miel fiert cu Syrah Jus este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, risotto de morel și mazăre, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Syrah-miel fiert cu măsline, cireșe și andive, Persimoni în sirop Syrah condimentat, și Afine în piper negru-sirop Syrah.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentați cojile de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Shanks De MielShanks De Miel
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Lucrând în loturi, gătiți cojile de miel la foc moderat, rotind des, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 12 minute; se transferă într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se toarnă orice grăsime din caserolă și se adaugă restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți la foc moderat până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, apoi se adaugă vinul, răzuind bucățile rumenite de jos. Se amestecă frunzele de dafin și boabele de piper. Întoarceți cojile de miel în caserolă și adăugați bulionul. Se aduce la fierbere, se acoperă și se coace coajele la cuptor pentru aproximativ 3 ore, sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Shanks De MielShanks De Miel
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați gambele pe platou și scoateți carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți carnea într-un castron și acoperiți cu un prosop umed. Strecurați sosul într-o cratiță mare, apăsând pe legume pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Fierbeți sosul la foc mare până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 25 de minute; condimentează cu sare și piper. Întoarceți mielul în sos și încălziți-l la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mic, amestecați pătrunjelul cu coaja de lămâie și usturoiul. Puneți tocanita de miel peste Risotto de mazăre și mazăre dulce, presărați cu gremolata și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista